Prima pagina |  Harta Poiana Brasov |  Despre portal |  Cereri online de rezervare |  Turism in Brasov |  Contact
|
poianabrasov.org: Turism in statiunea montana Poiana Brasov: cazare hotel, pensiune, vila, harta statiunii Poiana Brasov, harta partii de schi Poiana Brasov, starea partiilor de ski si vremea, lista unitatilor de cazare din Poiana Brasov restaurante, baruri si cluburi, activitati si atractii turistice, galerii cu fotografii, cereri online de rezervari.
Pensiunea Alex Hotel Condor Hotel Poiana Pensiunea Casa Vinga Casa ViorelHotel Piatra Mare - Poiana Brasov 4 stele

Tarif pe camera/zi: de la 255 Lei

Rezervarile se fac prin: Agentia de turism OMTravel - Brasov

Hotelul Piatra Mare este destinatia perfecta pentru turistii care indragesc comfortul unui hotel de 4 stele situat in mijlocul naturii.

AMPLASARE HOTEL PIATRA MARE: situat in punctul cel mai inalt al statiunii, Hotelul Piatra Mare ofera o priveliste fascinanta. Renovat in totalitate, hotelul a fost inaugurat in anul 2002. Hotelul Piatra Mare reprezinta una din cele mai confortabile si primitoare locatii din Poiana Brasov.

CAPACITATE DE CAZARE HOTEL PIATRA MARE: Hotelul dispune de 11 camere single, 136 camere duble standard, 9 garsoniere (junior suite), 14 camere duble cu pat matrimonial si 16 apartamente.

DOTARI HOTEL PIATRA MARE: Spatiile de cazare ale hotelului Piatra Mare sunt dotate cu minibar, cablu TV, balcon, baie cu telefon. Apartamentele hotelului sunt spatioase, cu mobilier moder, iar baile sunt dotate cu jacuzzi. Garsonierele sunt recomandate familiilor mai numeroas si dispun, pe langa dotarile standard, de o scara interioara din lemn masiv, care face legatura dintre dormiter si zona de zi.

FACILITATI HOTEL PIATRA MARE: Hotelul dispune de o parcare structurata pe 2 nivele (150 locuri) si va ofera acces non stop la barul din receptie. In sezonul de iarna hotelul dispune de garderoba de schi, scoala de schi si monitori specializati in sporturi de iarna. Personalul calificat se ocupa de manevrarea bagajelor turistilor, hotelul dispunand si de un spatiu special amenajat pentru depozitarea si pastrea bagajelor.  Oaspetii hotelului au la dispozitiel seifuri, pentru depozitarea in siguranta a obiectelor de valoare. La cerere se asigura servicii de spalatorie si curatatorie.

Hotelul dispune de numeroase spatii pentru organizarea de intalniri de afaceri, seminarii, conferitne, toate salile putand fi amenajate si configurate conform cerintelor organizatorilor de evenimente, si sunt echipate cu aparatura de ultima generatie.


Oferta Craciun 2012 - Hotel Piatra Mare 4* - Poiana Brasov
Perioada: 21.12/ 26.12.2012

Pachetul include: cazare 4 sau 5 nopti, mic dejun, activitati zilnice pentru copii la gradinita hotelului, acces la piscina, sauna si sala fitness, seara mediteraneana (21.12.2012), seara mexicana (22.12.2012), seara greceasca (23.12.2012), seara romaneasca (24.12.2012), cina festiva de Craciun (25.12.2012).
Tarif: 850 Lei/ persoana (loc in camera dubla)/ pachet 4 nopti
Tarif: 995 Lei/ persoana (loc in camera dubla)/ pachet 5 nopti

Observatii:
- copii de la 2 la 6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, daca sunt cazati in camera cu doi adulti - fara pat suplimentar.
- copii de la 6-12 ani - 50% reducere din tariful unui adult, daca sunt cazati in camera cu doi adulti


Oferta Revelion 2013 - Hotel Piatra Mare 4* - Poiana Brasov
Perioada: 27.12/ 02.01.2013

Pachetul include: cazare 4, 5 sau 6 nopti, mic dejun, acces la piscina, sauna si sala fitness, activitati zilnice pentru copii la gradinita hotelului. Seara Mediteraneana (28.12.2012), seara greceasca (29.12.2012), seara latino (30.12.2012), seara de gala (31.12.2012), brunch (01.01.2013), seara romaneasca (01.01.2013).
Tarif: 2.520 Lei/ persoana (loc in camera dubla)/ pachet 4 nopti
Tarif: 2.692 Lei/ persoana (loc in camera dubla)/ pachet 5 nopti
Tarif: 2.792 Lei/ persoana (loc in camera dubla)/ pachet 6 nopti

Observatii:
- copii 2-6 ani beneficiaza de gratuitate la cazare si masa, la cazare in camera cu doi adulti, fara pat suplimentar
- copii 6-12 ani, daca se solicita pat suplimentar tariful este de 100 Lei/ noapte (cazare cu mic dejun) si beneficiaza de o reducere de 50% din tariful meselor cuprinse in pachet

Aflati mai multe despre rezervarea online in aceasta pagina.Harta Poiana Brasov - versiune 1.0 beta
Z
o
o
m


+
0
1
2
-
Poiana Brasov - Ciucas - Piatra Mare - Caraiman

Camera dubla
Camera dubla
Imagine mareImagine mare
Piscina
Piscina
Imagine mareImagine mare
Lobby
Lobby
Imagine mareImagine mare
Restaurant
Restaurant
Imagine mareImagine mare
Salon
Salon
Imagine mareImagine mare


Anterioare Hotel Miruna - Poiana Brasov 
Hotel Poiana - Poiana Brasov Urmatoare


Cauta  

Agentia de turism OMTravel din Brasov

Brasovean.ro - portal cazare si prezentare Brasov

Vremea si starea partiilor de schi
Imagini live Poiana Brasov - adevarata prognoza a vremii!

© Copyright 2012 O.M. Travel SRL
Politica de confidentialitate |  Termeni de utilizare |  Cereri online de rezervare
Functioneaza cu LOGTurism - www.log.ro

Reteaua proprie:  www.omtravel.ro /  www.brasovturism.ro /  www.poianabrasov.org /  www.civiccenter.ro /  www.limage.ro