Prima pagina |  Harta Poiana Brasov |  Despre portal |  Cereri online de rezervare |  Turism in Brasov |  Contact
|
poianabrasov.org: Turism in statiunea montana Poiana Brasov: cazare hotel, pensiune, vila, harta statiunii Poiana Brasov, harta partii de schi Poiana Brasov, starea partiilor de ski si vremea, lista unitatilor de cazare din Poiana Brasov restaurante, baruri si cluburi, activitati si atractii turistice, galerii cu fotografii, cereri online de rezervari.
Pensiunea Cassandra Pensiunea Limor Hotel Poiana Hotel Vista Hotel Sport SPAHotel Princes - Poiana Brasov 4 stele

Tarif pe camera/zi: de la 250 Lei


Rezervarile se fac prin: Agentia de turism OMTravel - Brasov

Hotelul Princess este o locatie eleganta si totusi deosebit de familiara si prietenoasa, situata in statiunea Poiana Brasov. Statiunea este renumita pentru sporturile de iarna si reprezinta un important centru turistic international, dispunand de 12 partii de schi, cu grade diferite de dificultate.

AMPLASARE HOTEL PRINCESS: La intrarea in Poiana Brasov, pe partea dreapta, o locatie deosebita prin eleganta si confort isi intampina oaspetii.

CAPACITATE DE CAZARE HOTEL PRINCESS: Hotelul dispune de 20 camere cu paturi twin, mobilate si echipate dupa ultimele standarde din domeniul industriei ospitaliere si obligatorii pentru clasificarea de 4 stele.

DOTARI CAMERE HOTEL PRINCESS: Toate spatiile de cazare ale hotelului Princess dispun de televizor LCD, televiziune prin cablu, telefon, minibar, baie proprie, dotata cu uscator par.

FACILITATI HOTEL PRINCESS: Restaurantul hotelului are o capacitate de 80 locuri si este deservit de personal calificat, oferind meniuri diverse atat din bucataria romaneasca, cat si din cea internationala. Hotelul dispune si de o sala de conferinte avand capacitate de 25 – 40 de locuri, situata tot la parter. Dotarile cu echipamente specifice si o priveliste de neuitat asurpa varfului Postavarul garanteaza succesul evenimentelor de business ale oaspetilor hotelului Princess. Printre dotarile hotelului se numara si barul de zi, sauna, masaj si jacuzzi. Barul si cafeneaua situate la parter ofera o gama larga de bauturi, cafea si cocktailuri.

ADRESA HOTEL PRINCES: Poiana Brasov, Brasov.


Aflati mai multe despre rezervarea online in aceasta pagina.
Anterioare Hotel Poiana Ursului - Poiana Brasov 
Hotel Royal - Poiana Brasov Urmatoare


Cauta  

Agentia de turism OMTravel din Brasov

Brasovean.ro - portal cazare si prezentare Brasov

Vremea si starea partiilor de schi
Imagini live Poiana Brasov - adevarata prognoza a vremii!

© Copyright 2012 O.M. Travel SRL
Politica de confidentialitate |  Termeni de utilizare |  Cereri online de rezervare
Functioneaza cu LOGTurism - www.log.ro

Reteaua proprie:  www.omtravel.ro /  www.brasovturism.ro /  www.poianabrasov.org /  www.civiccenter.ro /  www.limage.ro