Prima pagina |  Harta Poiana Brasov |  Despre portal |  Cereri online de rezervare |  Turism in Brasov |  Contact
|
poianabrasov.org: Turism in statiunea montana Poiana Brasov: cazare hotel, pensiune, vila, harta statiunii Poiana Brasov, harta partii de schi Poiana Brasov, starea partiilor de ski si vremea, lista unitatilor de cazare din Poiana Brasov restaurante, baruri si cluburi, activitati si atractii turistice, galerii cu fotografii, cereri online de rezervari.
Hotel Condor Vila Crocus Pensiunea Heraldic Club Casa Viorel Hotel Miraj


PoianaBrasov.org este un portal de informare turistica pentru statiunea Poiana Brasov si este un proiect privat care promoveaza turismul. Ofertele de cazare va sunt oferite de catre unitatile de cazare sau de agentii de turism, care va vor raspunde la cererile de rezervare lansate online. Harta statiunii si harta partiilor va ajuta sa accesati mult mai repede informatiile.

Poiana Brasov este cea mai renumita statiune pentru sporturile de iarna din Romania si totodata un important centru turistic international. Ea dispune de 12 partii de schi, cu grade diferite de dificultate, terenuri de sport, un lac,  baruri si restaurante.

Statiunea este recomandata pentru odihna activa (sport si agrement), având efecte terapeutice asupra sistemului nervos central cu influente pozitive asupra tuturor functiilor vitale. 

Accesul în statiunea Poiana Brasov se poate realiza din localitatile Brasov si Râsnov, prin doua sosele modernizate, precum si prin numeroase trasee turistice ce pornesc din localitatile: Brasov, Timisu de Sus, Timisu de Jos, Pârâul Rece, Râsnov si Cristian.

 


Hotel BelvedereHotel Belvedere - Brasov
Situat la 2 Km de Brasov pe drumul Poienii, intr-un punct cu o vedere panoramica atat asupra orasului cat si a zonei Postavarului si muntilor Bucegi, Hotelul Belvedere ofera o priveliste de neuitat.
Tarif pe camera/zi: de la 240 Lei

Cazare in Poiana BrasovCazare in Poiana Brasov
Cazare in vile, pensiuni si hoteluri. Toate va asteapta calduroase si cu posibilitatea de rezervare online.
Telegondola Postavaru ExpresTelegondola Postavaru Expres
Aflati mai multe despre noua telegondola din Poiana Brasov, inaugurata in decembrie 2005. Vizitati galeria de fotografii.
Activitati de agrement in Poiana BrasovActivitati de agrement in Poiana Brasov
Va prezentam cateva optiuni de petrecere a timpului liber in Poiana Brasov.
Restaurante in Poiana BrasovRestaurante in Poiana Brasov

Oferta speciala - Iarna la Rina - Rina Hotels 3*
Oferta speciala - Iarna la Rina - Rina Hotels 3* - Poiana Brasov

Pret: 75 Euro/ persoana/ pachet

Hotel Alpin· Hotel Acasa la Dracula· Hotel Bradul· Hotel Condor· Hotel Edelweiss· Hotel Miraj· Hotel Miruna· Hotel Piatra Mare· Hotel Poiana· Hotel Poiana Ursului· Hotel Princess· Hotel Royal· Hotel Ruia· Hotel Sport· Hotel Tirol· Hotel Vista· Casa Viorel· Pensiunea Alex· Casa Vinga· Pensiunea Cassandra· Pensiunea Denisa· Pensiunea Escalade· Pensiunea Heraldic Club· Pensiunea Limor· Pensiunea Mihaela· Pensiunea Orizont· Vila Daria· Vila Zorile· Vila Diana· Vila Crocus· Vila Alexandra·


Cauta  

Agentia de turism OMTravel din Brasov

Brasovean.ro - portal cazare si prezentare Brasov

Vremea si starea partiilor de schi
Imagini live Poiana Brasov - adevarata prognoza a vremii!

© Copyright 2012 O.M. Travel SRL
Politica de confidentialitate |  Termeni de utilizare |  Cereri online de rezervare
Functioneaza cu LOGTurism - www.log.ro

Reteaua proprie:  www.omtravel.ro /  www.brasovturism.ro /  www.poianabrasov.org /  www.civiccenter.ro /  www.limage.ro