Prima pagina |  Harta Poiana Brasov |  Despre portal |  Cereri online de rezervare |  Turism in Brasov |  Contact
|
poianabrasov.org: Turism in statiunea montana Poiana Brasov: cazare hotel, pensiune, vila, harta statiunii Poiana Brasov, harta partii de schi Poiana Brasov, starea partiilor de ski si vremea, lista unitatilor de cazare din Poiana Brasov restaurante, baruri si cluburi, activitati si atractii turistice, galerii cu fotografii, cereri online de rezervari.
Vila Alexandra Vila Diana Vila Zorile Hotel Tirol Hotel Vista

Va aflati aici: Prima pagina > Despre portal

Despre portal

PoianaBrasov.org este un portal de informare turistica al statiunii montane Poiana Brasov.

Scopul portalului este de a promova potentialul turistic al statiunii Poiana Brasov si de a oferi vizitatorilor site-ului www.poianabrasov.org informatii minimale sau complete despre produsele turistice si infrastructura statiunii.

In cadrul site-ului sunt prezentate unitatile de cazare, restaurantele, barurile, cluburile, atractiile turistice si partiile de schi. In dezvoltare se afla prezentarile pentru traseele montane si galeriile de fotografii.

O unitate de cazare care are pagina proprie, este prezentata cu elementele: imagine, informatii de localizare si contact, numar de camere si locuri, dotari camere, facilitati si servicii, descrierea unitatii, tabel de preturi pe perioade, sectorul de harta si galerie de imagini. Pentru fiecare astfel de unitate, se pot lansa rezervari online, care sunt rezolvate de agentii de turism.

Un element important al portalului este harta statiunii Poiana Brasov. Astfel, fiecare informatie turistica poate fi localizata pe harta, folosind un sistem de navigare si vizualizare a sectoarelor hartii. Informatiile care au pagina proprie in site, prezinta si sectorul de harta unde se localizeaza.

Rezervarile online sunt principalele interactiuni ale site-ului. Rezervarile se pot lansa pentru unitatile de cazare care au pagina proprie in site-ul www.poianabrasov.org. Sistemul de rezervare functioneaza pe baza de comunicare prin e-mail, deci nu este un sistem de rezervari in timp real. La cererile dumneavoastra de rezervare vor raspunde furnizorii produsului turistic (unitatile de cazare sau agentiile de turism).

Alte intractiuni ale site-ului ar fi: tiparirea paginii, recomandarea paginii unui prieten, cautarea dupa pret sau cuvinte cheie.

Site-ul poiana.info.ro functioneaza cu aplicatia software LOG (www.log.ro), versiunea LOGTurism. Aceasta aplicatie este dezvoltata de Bogdan Morar PF.

Pentru domeniul turismului, aplicatia LOG are doua versiuni specializate:
- LOGTurism - aplicatie pentru site de agentie de turism (catalog cu oferte, rezervari online, motor de cautare preturi etc.)
- LOGCazare - aplicatie pentru site unitate de cazare (prezentare unitate, galerie imagini, rezervare online etc.)

Propuneri de continut
Daca aveti propuneri de colaborare sau doriti sa publicati informatii in acest site (produse, bannere, modificari date de contact, anunturi, stiri turistice, comunicate de presa etc.) va rog sa folositi formularul de contact.Cauta  

Agentia de turism OMTravel din Brasov

Brasovean.ro - portal cazare si prezentare Brasov

Vremea si starea partiilor de schi
Imagini live Poiana Brasov - adevarata prognoza a vremii!

© Copyright 2012 O.M. Travel SRL
Politica de confidentialitate |  Termeni de utilizare |  Cereri online de rezervare
Functioneaza cu LOGTurism - www.log.ro

Reteaua proprie:  www.omtravel.ro /  www.brasovturism.ro /  www.poianabrasov.org /  www.civiccenter.ro /  www.limage.ro