Prima pagina |  Harta Poiana Brasov |  Despre portal |  Cereri online de rezervare |  Turism in Brasov |  Contact
|
poianabrasov.org: Turism in statiunea montana Poiana Brasov: cazare hotel, pensiune, vila, harta statiunii Poiana Brasov, harta partii de schi Poiana Brasov, starea partiilor de ski si vremea, lista unitatilor de cazare din Poiana Brasov restaurante, baruri si cluburi, activitati si atractii turistice, galerii cu fotografii, cereri online de rezervari.
Casa Viorel Hotel Acasa la Dracula Pensiunea Casa Vinga Hotel Vista Hotel Piatra Mare

Va aflati aici: Prima pagina > Cereri online de rezervare

Cereri online de rezervare

Sistemul de rezervare online este un sistem de primire de cereri de rezervare. Acestea vor fi prelucrate manual, de catre furnizorii ofertelor din site (unitatile de cazare sau agentii de turism). Dupa primirea cererii, va vom raspunde intr-o perioada de 2 zile. Raspunsul la cererea dumneavoastra reprezinta o oferta turistica cu o perioada de valabilitate, pe care va trebui sa o confirmati in timp util, pentru a putea face rezervarea fizica.

Perioada de raspuns
Furnizorul produsului va va raspunde prin intermediul datelor de contact introduse de dvs. prin formularul de rezervare online. Raspunsul furnizorului il veti primi in termen de 2 zile lucratoare. Va rugam sa va consultati casuta de e-mail in aceasta perioada.

Despre rezervarea online
Acest sistem de rezervare online nu este un sistem in timp real de rezervare. Cererea dumneavoastra de rezervare va fi prelucrata de un agent de turism. Raspunsul pe care il veti primi, reprezinta o oferta turistica cu perioada de valabilitate si nu o rezervare fizica.

Perioada de valabilitate a raspunsului
Raspunsul furnizorului la cererea de rezervare are o perioade de valabilitate de 24 de ore. Aceasta perioada incepe din momentul in care agentul de turism v-a raspuns prin e-mail sau telefonic. Dupa aceasta perioada de 24 de ore, agentia nu mai garanteaza valabilitatea ofertei turistice inclusa in raspuns.

Confirmarea rezervarii
Va rugam ca sa confirmati in timp util rezervarea ofertei turistice primite ca raspuns la cererea de rezervare lansata prin site. Dupa expirarea perioadei de valabilitate, puteti sa relansati rezervarea sau sa contactati furnizorul direct prin datele de contact afisate in site.Cauta  

Agentia de turism OMTravel din Brasov

Brasovean.ro - portal cazare si prezentare Brasov

Vremea si starea partiilor de schi
Imagini live Poiana Brasov - adevarata prognoza a vremii!

© Copyright 2012 O.M. Travel SRL
Politica de confidentialitate |  Termeni de utilizare |  Cereri online de rezervare
Functioneaza cu LOGTurism - www.log.ro

Reteaua proprie:  www.omtravel.ro /  www.brasovturism.ro /  www.poianabrasov.org /  www.civiccenter.ro /  www.limage.ro