Prima pagina |  Harta Poiana Brasov |  Despre portal |  Cereri online de rezervare |  Turism in Brasov |  Contact
|
poianabrasov.org: Turism in statiunea montana Poiana Brasov: cazare hotel, pensiune, vila, harta statiunii Poiana Brasov, harta partii de schi Poiana Brasov, starea partiilor de ski si vremea, lista unitatilor de cazare din Poiana Brasov restaurante, baruri si cluburi, activitati si atractii turistice, galerii cu fotografii, cereri online de rezervari.
Hotel Acasa la Dracula Pensiunea Cassandra Hotel Piatra Mare Hotel Royal Hotel PoianaHotel Belvedere - Brasov 4 stele

Tarif pe camera/zi: de la 240 Lei


Rezervarile se fac prin: Agentia de turism OMTravel - Brasov

Situat la 2 km de Brasov pe drumul Poienii, Hotelul Belvedere ofera o priveliste de neuitat, atat asupra orasului cat si asupra muntilor Postavaru si Bucegi.

AMPLASARE HOTEL BELVEDERE: Hotelul Belvedere este pozitionat strategic, la 2 km de Brasov, permitand deplasarea facila atat spre Brasov, cat si spre statiunea Poiana Brasov.

CAPACITATE DE CAZARE HOTEL BELVEDERE: oaspetii hotelului pot opta pentru camere standard 4* sau standard superior 4*, dispuse astfel: 12 camere standard, 2 camere single standard, 5 camere standard superior, 2 apartamente (baie cu cada cu jacuzzi, terasa). Toate spatiile de cazare ofera confortul, ambianta si eleganta dorita.

DOTARI CAMERE HOTEL BELVEDERE: toate spatiile de cazare sunt dotate cu baie proprie, aer conditionat, telefon, internet, televizor, cablu, uscator de par, minibar, terasa, sistem detectie incendiu. Camerele au o arhitectura deosebita iar materialele folosite in finisaje si decoratiuni sunt de cea mai buna calitate (borangic, damasc, matase, mobilier din mahon).

FACILITATI HOTEL BELVEDERE: pentru oaspetii care doresc sa organizeze evenimente corporate, de tipul intalnirilor de afaceri, conferinte, team-building-uri, hotelul ofera conditii optime desfasurarii acestora, respectiv o sala de conferinte cu o capacitate de 40 de locuri. Restaurantul are o capacitate de 120 de locuri si este situat la ultimul etaj. Muzica in surdina si privelistea de neuitat va invita sa petreceti seri deosebite, degustand preparate ale unui renumit maestru in arta culinara.  Hotelul beneficiaza de parcarea ingradita si pazita, de capacitate mare. Pe timp de vara, turistii se pot relaxa la piscina in aer liber, beneficiind de jacuzzi si hidromasaj, sau la sauna.

ADRESA HOTEL BELVEDERE: Brasov, Str.Stejerisului nr. 11

Tarifele includ micul dejun, TVA si taxa hoteliera.

Aflati mai multe despre rezervarea online in aceasta pagina.Restaurant
Restaurant
Imagine mareImagine mare
Terasa
Terasa
Imagine mareImagine mare
Piscina
Piscina
Imagine mareImagine mare
Camera dubla 3*
Camera dubla 3*
Imagine mareImagine mare
Baie
Baie
Imagine mareImagine mare


Anterioare Hotel Aurelius Imparatul Romanilor - Poiana Brasov 
Hotel Bradul - Poiana Brasov Urmatoare


Cauta  

Brasovean.ro - portal de informatii turistice - cazare, restaurante, monumente

Brasovean.ro - portal cazare si prezentare Brasov

Vremea si starea partiilor de schi
Imagini live Poiana Brasov - adevarata prognoza a vremii!

© Copyright 2012 O.M. Travel SRL
Politica de confidentialitate |  Termeni de utilizare |  Cereri online de rezervare
Functioneaza cu LOGTurism - www.log.ro

Reteaua proprie:  www.omtravel.ro /  www.brasovturism.ro /  www.poianabrasov.org /  www.civiccenter.ro /  www.limage.ro